Landleven Fietst

Nadat we op 6 april Festivate op ons bedrijf hadden, zijn we vandaag (25 april) een van de stopplaatsen van ´Landleven fietst. In onze boomgaard vertellen de imkers Peter van Haaften en Pieter Huidtema over het belang van de bijen voor onze kersenteelt. Deelnemers kunnen een gratis exemplaar van Landleven krijgen en daarin staan ook weer veel mooie fietsroutes.

Natuurlijk verwelkomen wij deze fietsers met heel veel plezier. De route van 50 kilometer is samengesteld door het mooie blad Landleven en is voor de minder fanatieke fietsers in te korten doordat gekozen is voor de bekende Knooppunten.

Er was een maximum gesteld aan het aantal deelnemers en het evenement is volledig uitverkocht. Maar inmiddels mag wel de route bekend gemaakt worden en die is natuurlijk ook erg leuk om te fietsen als u zelf in de omgeving woont of te gast bent in onze Bed & Breakfast!

Wij hopen op een mooie dag samen met alle fietsende bezoekers van onze mooie Betuwe.