GRATIS KERSEN VAN EIGEN BODEM – KOM JE MEESMULLEN?

Rivierenland promoot puur fruit van eigen bodem

Rivierenland – De kersentijd is begonnen! Overal in de Betuwe, Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal vind je stalletjes vol fruit langs de weg. Zaterdag 18 juni kun je bij vijf kersenstalletjes in Rivierenland GRATIS kersen afhalen!

Wat is nou lekkerder dan fruit van eigen bodem! Om dat nog beter onder de aandacht te brengen start aankomende zaterdag 18 juni een campagne waarbij 5 geselecteerde fruitstallen gezamenlijk maar liefst 500 kilo kersen uitdelen. Per klant/gezin krijgt de bezoeker 1 pond kersen speciaal verpakt in een ’Fruitbuit’ bakje. De Fruitbuit kun je heel handig ook nog eens om je fietsstuur heen hangen.

De actie start aankomende zaterdag bij de deelnemende bedrijven vanaf 10.00 uur en loopt door zolang de voorraad strekt. Wees er dus snel bij, want op=op!

De deelnemende bedrijven zijn;

  • De Oosterling, ’t Oosteneind 1c in Deil
  • De Familie Hakkert bij de boomgaard op de Kornedijk in Buren (naast nummer 16).
  • In Hedel bij de kersengaard op de Hooiweg
  • Fruitbedrijf Strik-Basten aan de Dijkgraaf de Leeuwweg 22 in Alphen
  • Fruitbedrijf Theunissen, Mekkersteeg 3 te Horssen – Hier kun je ook een gratis fruit-treinrit maken door de kersengaard.


Themaroutes en arrangementen

Natuurlijk blijft het niet bij een aftrap met gratis kersen, de komende weken wordt de FruitBuit uitgebreid met 3 themaroutes door de Betuwe, Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal. De routes zullen onder andere verkrijgbaar zijn via de webshop op Rivierenland.nl. Bovendien zal het unieke bakje voor aan je stuur dan ook bij meerdere stalletjes te verkrijgen zijn. Voor wie meer dagen wil genieten van al het moois uit Rivierenland, is er een speciaal ‘Kersen Verwen Arrangement’. De zeer karaktervolle Rivierenland Hotels hebben speciaal voor de campagne een arrangement gemaakt. Bij aankomst ligt er een servicepakket voor je klaar met natuurlijk de kersenroutes en een FruitBuit om te vullen onderweg. Kijk voor meer informatie en andere kersentips op Rivierenland.nl.

De actie is opgezet door het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland en wordt in samenwerking met de fruittelers in het gebied uitgevoerd. De actie is onderdeel van een themacampagne die tot stand is gekomen met ondersteuning van de Regio Rivierenland en de Provincie Gelderland.
 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.