Burgemeester plukt onze eerste kers van 2014

Burgemeester Miranda de Vries in de boomgaard

Vanmorgen is officieel ons kersenseizoen van 2014 van start gegaan en morgen 7 juni om 10.00 uur start de verkoop. Burgemeester Miranda de Vries van Geldermalsen vereerde ons bedrijf met een bezoek vandaag en heeft eigenhandig de eerste kers geplukt.

We beginnen zoals altijd ons seizoen met het kersenras Burlat, een heerlijke zoet kers die helaas veel te lijden heeft gehad van de regen van de afgelopen week, meer dan de helft van dit ras is gebarsten. De smaak van de overgebleven kersen van dit ras is echter uitstekend! Lot kan met veel plezier haar favoriete kers gaan verkopen.

 

Burgemeester de Vries met Lot aan de pluk

 

Gelukkig zijn er nog meerdere rassen in onze boomgaarden die niet getroffen zijn door het slechte weer, dus we zien nog een mooie oogst tegemoet. Marius favoriet Merchant volgt na de Burlat en daarna zullen er nog diverse andere rassen over de toonbank van de bekende kersenkraam aan ´t Oosteneind gaan. Veel kersenplezier, de burgemeester ging u voor, wij zien u graag snel aan onze kraam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.